Forsendelse og retur

Her finder du svar på, hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Hvor er min pakke?

Hvis du ikke har modtaget din pakke, og der er gået mere ind 3 dage. Så kontakt os på [email protected]

Skal produktet sendes retur i original emballage?

Det er vigtigt, at produktet sendes tilbage i original emballage. Hvis produktet ikke sendes retur i original emballage, hvis noget mangler af det som ønskeds returneret, eller hvis noget er ødelagt, så vil denne værdiforringelse bliver modregnet i krediteringen.

Hvem bærer risikoen ved returnering?

Du bærer risikoen ved returnering af produktet. Send derfor altid pakken retur med GLS eller DAO som en pakke og ikke et brev. Når du sender den retur som pakke får du altid et trackingnummer, så du kan spore pakken og samtidig kan søge erstatning overfor GLS og DAO, hvis pakken forsvinder eller går i stykker under transport.

Skal jeg selv betale for at sende det jeg har købt retur?

Når du fortryder dit køb, så skal du selv dække omkostningerne til at sende pakken retur. Vi anbefaler, at du sender den retur som pakke med GLS eller DAO

Hvordan tilbagebetales mine penge?
Pengene tilbagebetales til det betalingskort, der er benyttet ved købet. Eller som en rabatkode som du vil modtage over mail på returbeløbet, hvis du ønsker et tilgodebevis/gavekort på dine returpenge.
Hvornår modtager jeg pengene retur?
Fra vi modtager produktet retur og til vi krediterer pengene går der normalt 1-3 hverdage. Normalt tager det 1-2 hverdage fra vi krediterer pengene til, at de vil fremgå på din konto igen. Har du ikke modtaget pengene retur inden for 7 hverdage, så kontakt os venligst.
Hvordan returnere jeg?
Du returnerer ved at udfylde formularen i dette link: https://return.shipmondo.com/deliciaereturportal
Hvor længe kan jeg fortryde?
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager din pakke. Det er vigtigt, at du senest den 14 dag efter modtagelse af pakken. Kontakt os og gør opmærksom på, at du ønsker at fortryde købet. Produktet skal derefter hurtigst muligt sendes retur til os.

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os og få svar.

Kontakt her