Fragt og returret

Hvilken regler er der i forhold til fragt + returret?

I forhold til forbrugeraftalelogen har ALLE der køber over nette 14 dages fortrydelsesret fra beskeden kommer, om at bakken er klar til afhentning. Alt udover de 14 dages fortrydelsesret er op til den enkelte virksomhed.

Men hvordan så med returret? Der er som sådan ikke en lov som bestemmer om der skal være gratis returret eller ikke, det er altså op til den enkelte virksomhed selv.

Hvad køre vi med i forhold til fragt + returret?

Det vi benytter er det som loven siger, altså de 14 dage fra modtagelsen af pakken.

Hos os betaler køber selv for at sende retur! Men sådan har det ikke altid været, men læs videre og få af vide hvorfor det er som det er nu.  

Hvad har vi kørt med i forhold til fragt + returret?

Vi har førhen, faktisk lige fra vi åbnede op for webshoppen, kørt med gratis returret da vi synes det var en virkelig god service overfor jer der er vores kunder, og det synes vi stadigvæk! Men vi har desværre erfaret med tiden, at der er noget som misbruger vores skønne tilbud jer angående gratis returret. Det er vi super kede af, både fordi at vi ikke blive ved med at stå inden for det, men også fordi at vi nu har måtte tage den beslutning, vi jo måtte lade jer selv betale for at sende retur til os hvis det var det i ønskede.

Hvilke fragtfirmaer kan man benytte hos os?

Hos os kan du benytte GLS eller DAO som pakke udbyder.

Efter mange overvejelser har vi besluttet at sænke fragtprisen når du benytter GLS pakkeshop. Så fra i dag af kan du nu benytte GLS pakkeshop og kun betale 29kr! Vi har altså valgt at du kun skal betale 29kr, og så betaler vi de resterende penge til forsendelsen.

Nu er der bestemt ingen undskyldning for ikke at bestille en masse lækkert tøj hos os.

Der er stadig mulighed for at benytte hjemmelevering via GLS eller DAO pakkeshop + hjemmelevering, dog glæder de 29kr ikke her, men stadig de normale fragtpriser, som du kan se når du skal vælge hvilken fragt løsning du ønsker at benytte.

Vi håber at du synes vores nye tiltag er mega fedt!

KH

Team Deliciae

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *