SELECTED

Hvem er de?

SELECTED er et stort og stærkt  brand indenfor Bestseller, som ligger lidt i den dyre ende af prisskalaen.

SELECTED er et unisex brand med en stærk skandinavisk designæstetik. De positionerer sig som et autentisk brand med et minimalistisk udtryk og et tydeligt fokus på kvalitet.

Hvad kan de tilbyde?

SELECTED tilbyder modebevidste individer – med alle deres forskelligheder – moderne styles med kant og internationalt islæt. Tøj i høj kvalitet og miljøet i tanken og handlingen.

Hvad skaber de?

SELECTED blander altid klassikere med moderne trends for at kunne præsentere sofistikerede styles. Silhuetten er cool men feminin. Den er simpel men stærk. De skaber tidløse design med overraskende detaljer. De skaber mode, du vil bruge igen og igen!

Hvorfor vælge dem frem et andet mærke?

SELECTED går meget op i miljøet og bæredygtighed. De forbedre sig hele tiden på det plan, og bestræber sig hele tiden i at udvikle sig, så de en dag kan blive 100% miljøvenlige og bæredygtige, men de er rigtig godt på vej, hvis man ser på mange andre brands.

Hvem kan du købe SELECTED til?

SELECTED laver både kvinde og herre tøj, SELECTED HOMME og SELECTED FEMME. Hos os kan du lige pt. finde SELECTED FEMME, men hvem ved hvad fremtiden bringer? Det afhænger af at du har lyst til at handle dit tøj hos os.

Hvorfor har vi valgt at forhandle det mærke?

Vi har valgt at forhandle SELECTED fordi vi synes det er fedt at de tænker på miljøet når de producere deres styles. De ved hvad der rør sig modemæssigt, og så kan vi sikre dig tøj i høj kvalitet. Selvom du skal betale lidt mere for det, så ved du også hvad du får af lækre produkter.

KH

Team Deliciae

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *