Hvem er vi?

Mange har paraderne oppe når der bliver handlet på nettet, hvilket er helt forståeligt! I dag kan man næsten ikke blive for sikker i forhold til hvor man ligger sine penge, når det gælder nethandel da det er det sted hvor man har nemmest ved at blive snydt og bedraget.

Men hvem er vi så? Hvem står bag Deliciae.dk, og kan man stole på webshoppen?

  • Det kan du læse mere om i det her blog indlæg.

Deliciae.dk er en 100% dansk virksomhed, som sælger tøj og accessoires til unge/kvinder. Vi har pt. Tre forskellige mærker, men fremtiden skulle gerne byde på flere mærker at vælge imellem, med din hjælp når du handler hos os.

Hvor kommer navnet Deliciae så fra?

Deliciae er latin og betyder kvalitet, som udspejder hvem vi er og hvad vi ønsker med webshoppen, og hvad du kan forvente når du handler hos os. Vi ønsker at du skal kunne købe kvalitets produkter til overkommelige priser, og tøj hvor du kan være med på moden og de nye trends.

Hvem står bag Deliciae.dk og hvem kan du forvente at komme i kontakt med, hvis der skulle være brug for det?

Indehaver og chef af webshoppen er en ung kvinde ved navn Mette, hun er 21 år, og har kastet sig ud i sin store drøm om at være selvstændig, og kunne tilbyde f.eks. dig hvad du har brug for til din garderobe. Dette kan lade sige gøre fordi du vælger at handle her på webshoppen, så var det ikke for dig så kunne dette måske slet ikke lade sig gøre. Det er også Mette du kommer i kontakt med når du skriver en mail til [email protected]. Hun svare på dine spørgsmål og mulige problemer.

Mette står for alt angående webshoppen og hvad der måtte høre til. Til at hjælpe sig har hun hendes trofaste hjælper, som træder til hvis hun har brug for det.

Du kan stole på os?

Deliciae.dk er 100% en webshop som du kan stole på, du kan troligt handle hos os, vi er her kun for at hjælp dig! En af de vigtigste ting og som vi vægter højst er servicen! Vi bestræber os ALTID på at yde den bedste service overfor alle!

Så snart vi modtager din ordre pakker vi den så hurtig vi kan, så du hurtig kan få dine ønskede varer, dette betyder også meget for os.

Vi er forholdsvise nye på markedet

Vi er en forholdsvis nyopstartet webshop, men er kommet godt i gang, vi ønsker at dig og dine bekende skal synes om os og vores udvalg af produkter på webshoppe, vi vil have at du og dine bekende skal synes det er nemt og rart at handle hos os, så i vil fortsætte med det, og fortælle det videre til andre og os selvfølgelig, for det rammer os så dejligt i hjertet.

Nu ved du, at du altså trygt kan handle hos, os og du ved nu historien bag os og hvem vi er.

KH

Mette / team Deliciae.dk  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *